Iedere relatie naar next level

Lieve Mark,

Ons bedrijf, ons derde kind is alweer 10 maanden oud. 10 maanden van ontdekken, proberen, vallen en opstaan, maar vooral de successen die we maken en waar we niet altijd genoeg bij stilstaan.  Want we zijn het gewoon aan het doen! We werken met stellen en het is een succes! Mensen die op het punt van uit elkaar gaan stonden, die niet wisten of ze nog wel samen verder wilden leven omdat er te veel gebeurd was, twijfel hadden of dit wel de partner was met wie ze verder wilde, het is gelukt om ze weer het vertrouwen te laten hervinden in de relatie. Om opnieuw voor elkaar te kiezen.  En ook al wisten we dat het mogelijk was, we hebben het namelijk zelf ook gedaan, het blijft toch spannend of datgene wat wij ontwikkeld hebben ook echt werkt.

Missie

En dat mogen we best wat meer vieren samen. Want naast dat dit geweldig is om te doen, moeten we er zelf ook aan denken om tijd aan ons te blijven besteden.  Want het is best veel, samen een relatie, samen ouders en samen een bedrijf. En dat bedrijf willen we laten groeien. En ik moet zeggen dat ik daar best een beetje ongeduldig in ben. Ik wil al vaak sneller dan dat we gaan, omdat ik het grootser voor mij zie.
Bij het laatste Jaarprogrammaweekend van 365 Dagen Succesvol kwam ik tot een nieuw geformuleerde missie voor ons bedrijf (sorry dat ik dit even zonder jou heb bedacht ;). Namelijk dat het niet alleen gaat om het creëren van je droomgezin maar dat het nog veel meer gaat over je relatie naar next level brengen. De energie die daarbij vrij komt stroomt dan door naar je gezin en naar alle andere gebieden in je leven.

Next Level Relatie

Ik geloof dat dit in iedere relatie mogelijk is. Je kunt echt samen weer ergens naar toe groeien. Ik zou zo graag duidelijk willen maken dat het zo leuk is om weer te ontdekken en te leren van elkaar. En hoewel ik dit ieder stel gun, merk ik dat mijn hart vooral sneller gaat kloppen bij stellen met kinderen. Want voor kinderen is het zo fijn om op te groeien in een omgeving waar de liefde stroomt. Zodat ze zich gedragen voelen door ouders die de liefde voor elkaar voelen, delen en uiten.
En iedereen bepaalt zelf wat next level is, maar ik denk dat ieder stel het verlangen zou willen hebben om next level te gaan. Want we hebben al snel de neiging om te denken, het gaat toch prima zo? Hoezo moeten we ons ontwikkelen op het gebied van onze relatie? Maar dat is vervolgens ook wat onze kinderen zien. En ik wil in ieder geval mezelf altijd de vraag blijven stellen, is dit het voorbeeld wat ik wil geven en wil zijn voor onze kinderen?

Wanneer je ervoor kiest om iedere keer je relatie naar next level te brengen dan blijf je altijd in de leer- en groei stand met elkaar. Want de afgelopen jaren heb ik geleerd dat groei echt gelijk staat aan geluk. Daarnaast is groei één van mijn kernwaarden. Ik kan niet zonder groei, daarom volg ik het liefst ieder jaar een training/cursus om mij verder te ontwikkelen. Daarnaast lees ik heel veel boeken gericht op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dat brengt mij tot de vraag, welke training zal ik volgen jaar eens gaan volgen? En hoe zullen wij onze relatie verder gaan verdiepen?

Dikke kus,

Femke

Leave a Reply

Your email address will not be published.