Blog dialoog

Een verbindend dialoog

Er zijn verschillende methoden of technieken die je kunt inzetten als relatietherapeut. Wij vinden o.a. het houden van ‘een verbindend dialoog’ met stellen een fijne manier. Hiermee leer je hoe je in de wereld van de ander kunnen treden.

Om een verbindend dialoog met elkaar te kunnen voeren – en dus de wereld van de ander te kunnen bezoeken – is het van belang dat je weet hoe je volledig aanwezig kunt blijven bij de ander. Dit vergt de nodige aandacht en concentratie!

Relatiecoach Hedy Schleifer legt in deze video uit hoe je de brug naar de wereld van de ander kunt oversteken zodat je bekende delen van de ander met nieuwe ogen kunt gaan ontdekken. Je kiest ervoor om bewust in het hier en nu te connecten met je partner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.