Cacaoceremonie

Lijkt het je fijn om je nog meer te verbinden met jezelf? Om je hart verder te openen zodat je nog meer de liefde en dankbaarheid kunt gaan voelen voor het leven wat je leidt? Ik geloof dat wanneer we bewust stil staan bij wie we zijn en wat ons hart verlangt, we meer liefde kunnen gaan geven en ontvangen. Dat we hierdoor in een diepere verbinding met onszelf en de mensen die we liefhebben kunnen ervaren. Wil jij dit ook?  Dan is een cacaoceremonie iets voor jou!

Tijdens een cacao ceremonie drink je 100% pure cacao (uiteraard ben je ook welkom om thee te drinken). Door de grote hoeveelheid mineralen zoals magnesium en antioxidanten zal je lichaam meer ontspannen en opent je hart. De lagen die je onbewust om je hart gevormd hebt om jezelf te beschermen worden langzaam verwijderd.

Je zult je meer verbonden gaan voelen met jezelf en bent meer in staat om te voelen wat écht belangrijk voor je is. Belangrijke dingen die er misschien spelen in je leven zullen duidelijker worden, antwoorden komen als vanzelf naar je toe en je creativiteit wordt aangezet.

Ervaar hoe het is om alles los te mogen laten en weer even helemaal te voelen wie jij wilt zijn in dit leven, om helemaal in contact met jezelf te zijn.

Tijdens de ceremonie wordt er gebruik gemaakt van meditatie en muziek om je dieper te laten ontspannen. De ceremonie wordt afgesloten met een sound sessie.

Datum
De eerste volgende  cacaoceremonie voor stellen vindt plaats op zondag 7 april a.s. van 14-17:15 uur.

Locatie:
Affuitenhal 1
1505 RE Zaandam

Prijs:
early bird t/m 25 maart: 140 euro per stel
regular bird: 160 euro per stel

Via deze link vind je meer informatie over deze bijzondere middag.

Testimonials Cacao Coaching

De coaching met cacao was een groot cadeau voor mezelf. De combinatie van de warmte en zachtheid van Femke en het drinken van de cacao was zalig. Daardoor ervaarde ik een warme en oneindige stroom aan liefde in mijn lijf er daarbuiten. Femke zorgt door haar eigen prachtige lichtheid en energie voor een veilige en vertrouwde setting. Ook al was het online, ik voelde me enorm verbonden met haar en had tevens de ruimte om me volledig met mezelf te verbinden. De coaching met cacao heeft mij inzicht gegeven vanuit voelen ipv weten. Een magische ervaring waarvoor dank lieve, bijzondere Femke.

Evelien

Het was zo bijzonder, ik ging heen met een vraag over mezelf maar in het eerste deel met de cacao, kreeg ik al een inzicht die me er heel anders over deed nadenken. Zo mooi om ‘mijn vraag’ op een andere manier te bekijken. Later kreeg ik inzichten in wat ik zelf daarin kan bijdragen. Echt mooie inzichten gekregen en zeer waardevol!

Saskia

Mijn eerste ervaring met een cacao ceremonie gehost door Femke was top. De fijne groep vrouwen en het instrumentarium van o.a. klankschalen droegen daar allemaal positief aan bij. Ik was wat sceptisch. Mediteren is niet zo mijn ding zeg maar. Maar de aanpak van Femke is betrokken, open, nuchter en liefdevol. Terwijl ik nipte van mijn bekertje warme cacao, sprak ik mijn intenties (zachtjes) uit. Ik voelde na het drinken een warme gloed op plek van mijn hart. Dat alleen al vond ik een ervaring die ik niet had willen missen. Ik werd door Femke daarna op hele fijne manier meegenomen in een visualisatie.

Ellen

Dankbaar voor het mogen bijwonen van de cacaoc eremonie onder leiding van Femke. Een prachtige inwendige openbaring waarvan mijn hart the day after nog steeds sprongetjes maakt. 

Danny