Business coaching

Testimonials Cacao Coaching

De coaching met cacao was een groot cadeau voor mezelf. De combinatie van de warmte en zachtheid van Femke en het drinken van de cacao was zalig. Daardoor ervaarde ik een warme en oneindige stroom aan liefde in mijn lijf er daarbuiten. Femke zorgt door haar eigen prachtige lichtheid en energie voor een veilige en vertrouwde setting. Ook al was het online, ik voelde me enorm verbonden met haar en had tevens de ruimte om me volledig met mezelf te verbinden. De coaching met cacao heeft mij inzicht gegeven vanuit voelen ipv weten. Een magische ervaring waarvoor dank lieve, bijzondere Femke.

Evelien

Het was zo bijzonder, ik ging heen met een vraag over mezelf maar in het eerste deel met de cacao, kreeg ik al een inzicht die me er heel anders over deed nadenken. Zo mooi om ‘mijn vraag’ op een andere manier te bekijken. Later kreeg ik inzichten in wat ik zelf daarin kan bijdragen. Echt mooie inzichten gekregen en zeer waardevol!

Saskia

Mijn eerste ervaring met een cacao ceremonie gehost door Femke was top. De fijne groep vrouwen en het instrumentarium van o.a. klankschalen droegen daar allemaal positief aan bij. Ik was wat sceptisch. Mediteren is niet zo mijn ding zeg maar. Maar de aanpak van Femke is betrokken, open, nuchter en liefdevol. Terwijl ik nipte van mijn bekertje warme cacao, sprak ik mijn intenties (zachtjes) uit. Ik voelde na het drinken een warme gloed op plek van mijn hart. Dat alleen al vond ik een ervaring die ik niet had willen missen. Ik werd door Femke daarna op hele fijne manier meegenomen in een visualisatie.

Ellen

Dankbaar voor het mogen bijwonen van de cacaoc eremonie onder leiding van Femke. Een prachtige inwendige openbaring waarvan mijn hart the day after nog steeds sprongetjes maakt. 

Danny