Veelgestelde vragen

Wat als mijn partner niet mee wilt komen?

Het mooist is natuurlijk als je dit traject samen kunt doen. Mocht je partner echt niet willen, dan heb je de mogelijkheid om een deel van het traject individueel te volgen of een aantal individuele sessie te boeken. Je onderzoekt dan voor jezelf wat maakt dat jullie op dit punt gekomen zijn, je komt erachter waarom jullie een relatie met elkaar zijn aangegaan en wat je onbewust voor elkaar probeert te krijgen in jullie relatie. Je hebt uiteindelijk maar één iemand nog om de verandering in jullie relatie in gang te zetten.

Hoeveel tijd ben ik hieraan kwijt?

Het traject duurt ongeveer 4 maanden maar het tempo bepalen we met jullie samen.
Gemiddeld duurt een traject 4 maanden met om de 2 à 3 weken een sessie van +/- 1,5 uur. Tussen de sessie door zijn er oefeningen die jullie individueel kunnen doen. De oefening variëren van 15 minuten tot een uur. Hoe meer je dat aandacht geeft, hoe meer je uit dit traject gaat halen.
Bij individuele sessie kun je rekening houden met 1uur en 15 minuten.

Waarom moet ik bij jullie zijn?

Wij zijn ten eerste ervaringsdeskundigen. Wij weten dus hoe het is om vast te lopen in je relatie, jezelf niet te kunnen zijn, wat ontrouw doet en welke stappen je moet zetten om hieruit te komen. Daarnaast zijn wij coach/therapeut en hebben we ons de afgelopen jaren ontzettend verdiept in relaties. De kennis die we leren en opdoen, brengen we ook direct in de praktijk om te ervaren wat het doet. En dat nemen we mee in onze gesprekken. Andere meerwaarde is dat wij onze sessie in het traject samen doen en dat is vrij uniek. Doordat we als stel samen relatiecoaching geven is er in de gesprekken een gelijk evenwicht is. Jullie zijn met ze 2-en en wij zijn met ze 2-en. Hierdoor voelen onze gesprekken veel meer gelijkwaardig.

Hoe snel heeft dit resultaat?

Bij de start werken wij direct aan de verbinding tussen jullie. Dat kan zijn om de verbinding te herstellen of te verstevigen. Hier zijn er direct ook positieve ervaringen en ligt de focus niet alleen maar op wat er allemaal niet goed gaat. Je merkt dit dus al snel in het dagelijks leven. Hierbij geldt natuurlijk wel dat wij geen wonderen kunnen verrichten en valt of staat het met de energie die jullie er zelf in stoppen.

Moet mijn hele verleden meteen besproken worden?

Je deelt alleen wat jij wilt delen. We kijken in het traject wel naar je verleden; je opvoeding, eerdere relaties etc. Je verleden is niet wie je bent, het vertelt je alleen wie je bent geworden. Vaak is inzicht in je verleden de sleutel tot verandering. Maar je hoeft niet alle trauma’s opgelost te hebben om stappen te kunnen zetten. De kracht zit in duidelijk hebben waar je naar toe gaat.

Hoeveel tijd neemt dit traject in beslag?

De energie die je erin stopt, krijgt je uiteindelijk terug. Dus dat bepaal jij helemaal zelf. Tijdens de sessie krijg je veel inzichten; in je eigen handelen, in die van je partner en handreikingen om jullie relatie te verbeteren. Maar let op; alleen inzicht in niet voldoende voor echte verandering. Inzicht is de eerste stap van de reis, daarna komt het toepassen in het dagelijks leven.

Ik heb geen zin om elke sessie ruzie te hebben met mijn partner?

Wij ook niet. Vanaf het eerste moment werken wij met jullie om de verbinding weer terug te krijgen. We focussen dus op de dingen die er nog wel zijn, maar misschien niet meer zo duidelijk aanwezig zijn. Als er namelijk weer meer verbinding, liefde en begrip gaat ontstaan, is het ook makkelijker om de moeilijke zaken te bespreken.

Wat als ik niet tevreden ben?

Als je niet tevreden bent over onze coaching dan kun je dit na het eerste gesprek maar voor aanvang van de tweede afspraak aangeven. Wij gaan er namelijk vanuit dat tijdens een eerste gesprek je kunt voelen en ervaren of wij degene zijn waar jullie dit onderzoek mee aan willen gaan. Mocht je hier dus vanaf zien, dan brengen wij alleen het eerste gesprek in rekening en wordt het restant bedrag teruggeboekt.

Wat kost het?

Tijdens het  Love Support traject staan we jullie bij, ook tussen de sessies door. De investering voor dit traject is vanaf 3297 euro* exclusief btw.  Het is mogelijk om een zakelijke factuur te ontvangen o.v.v. coaching.

Termijn betaling is mogelijk in overleg.

*Tijdens de kennismaking maken wij een inschatting van de ondersteuning die nodig is en informeren wij jullie na de kennismaking hoe het traject eruit zal zien en wat de uiteindelijke kosten voor het traject zullen zijn.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Voor het coaching traject hanteren een eenmalige betaling of in overleg, betaling in termijnen. Individuele sessie worden na afloop gefactureerd.

Is het de investering waard?

Vaak hebben we een potje voor de praktische dingen in ons leven, bijvoorbeeld als de  wasmachine of de auto ermee stopt. Maar wat als er iets in je  relatie verbeterd of gerepareerd moet worden. Wat doe je dan? Investeer je in wat je hebt? Of stop je ermee en ga je op zoek naar een nieuwe relatie? Waarbij de kans groot is dat je dezelfde uitdagingen tegenkomt in een nieuwe relatie.  Investeren in jezelf is iets dat we niet zo snel doen en zeker niet als het geld kost. Zonde want het is de beste investering die je kunt doen. Je hebt er de rest van je leven iets aan, je wordt er een rijker mens van en het geeft je de mogelijkheid om samen verder te groeien. Want hoe fijn is het als je ‘thuis’ helemaal jezelf kunt zijn.

Coaching         Mark & Femke          Veelgestelde vragen          Contact