Verander je relatie en je leven verandert

 Een gelukkige relatie is de basis voor een gelukkig leven. Daarom helpen we jullie te onderzoeken of het fundament van jullie relatie sterk genoeg is en zo niet, hoe we dat kunnen verstevigen. We kijken naar waar jullie beiden vandaan komen en wat ertoe leidt dat je op een bepaalde manier op elkaar reageert. We onderzoeken frustraties, irritaties en gevoelens van eenzaamheid. Ook bespreken we wensen, dromen en verlangens; we laten je zien hoe je die zonder angst naar elkaar uitspreekt. Zo bouwen jullie samen aan een liefdevolle basis van waaruit je samen de hele wereld kunt veroveren.
Deze stappen kunnen jullie zetten in een door ons ontwikkelt programma of in individuele sessie’s.

Hoe ziet het Love Support traject eruit?

We begeleiden jullie bij de ontdekkingstocht naar jezelf en naar elkaar. Dit traject wordt afgestemd op jullie specifieke situatie. Ieder individu, elk stel en elke relatie is immers anders!

Tijdens dit traject van ongeveer 4 maanden, en zien we elkaar elke 2-3 weken.  Deze sessies zijn bij ons op locatie en indien gewenst on-line. Tussen de sessies door zijn wij per whatsapp voor jullie beschikbaar.

Let op: wij werken met mensen die bereid zijn om het werk te doen. Mensen die zichzelf opnieuw willen ontdekken en die klaar zijn om hun relatie te transformeren. Ben je daar (nog) niet aan toe? Dan kunnen we je (nog) niet helpen.

Het Love Support traject:

Stap 1: Relatie-DNA
Wat maakt dat uitgerekend jullie elkaar hebben gevonden?
Waar verlangen jullie naar, zowel persoonlijk als voor de relatie? Wat was er eerst wel en nu niet meer? Hoe breng je dat terug in de relatie en in je leven?

Stap 2: Relatie-Dynamiek
Wat is de reden dat jullie op dit punt beland zijn? Welke groei probeert er te ontstaan? Wat zijn de patronen die in jullie relatie geslopen zijn en zorgen voor verwijdering? Hoe kunnen jullie dit ombuigen naar meer begrip, liefde en verbinding.

Stap 4: Relatie-Perspectief
Hoe kunnen jullie op een nieuwe manier met elkaar verbinden? Hoe kun je weer met nieuwe ogen naar elkaar gaan kijken en een diepere connectie met elkaar aangaan? Hoe kun je op zo’n manier met elkaar gaan praten dat er diepgang en begrip ontstaat, naast een doorlopend proces van elkaar en jezelf steeds beter leren kennen? Hoe breng je de intimiteit  weer terug in jullie leven?

Stap 5: Relatie-Transformatie
Hoe creëer je de relatie waar je altijd naar verlangd hebt? Hoe zorg je er voor dat je niet vervalt in oude patronen? Hoe houd je het goed met elkaar en laat je de liefde weer stromen? Welke nieuwe dingen gaan jullie ondernemen?

Wil je onderzoeken of dit traject jouw relatie echt gaat veranderen? Vraag dan een vrijblijvend gesprek met ons aan!

Wat levert het Love Support traject jou op?

Het Love Support traject is erop gericht om duidelijkheid, helderheid en rust in jullie relatie te brengen. Vanuit de ruimte die hierdoor ontstaat zetten we stappen: weg van frustraties, irritaties, onvolwassen patronen – onderweg naar meer liefde, verbinding, scherpte, kracht en vrijheid. 

 Je krijgt inzicht in:

√ Waarom jullie op dit punt beland zijn en hoe je dit als goed nieuws kan zien
 De onderliggende reden van je twijfel en onrust
Waar je zelf staat en wat je wensen zijn voor de relatie
Hoe je vrijheid kunt ervaren in je relatie zodat je hiervoor niet uit elkaar hoeft te gaan
Hoe je in gesprek blijft met elkaar, hoe moeilijk het onderwerp ook is
√ Hoe intimiteit en seks zich tot elkaar verhouden
Hoe je naar conflicten kunt kijken als groei die wil ontstaan en hoe je ermee omgaat in de toekomst
√ Nieuwe skills voor betere communicatie en verbinding
√ Een nieuwe stip op de horizon, waar jullie stap voor stap naar toe kunnen groeien.

Wij werken met een bewezen aanpak waarin wij gebruik maken van EFT relatietherapie, Imago Relatietherapie en Psychodynamische therapie.

Daarnaast verweven we de persoonlijke ervaring en ontwikkeling die wij zelf hebben opgedaan, zowel individueel en als stel, in onze aanpak.

Coaching         Mark & Femke          Veelgestelde vragen          Contact